Juan Carlos García Aguilar: "Més enllà del simbolisme, els 50 no són res"

26.06.2016 | 04:00
Juan Carlos García Aguilar és protèsic dental
Juan Carlos García Aguilar és protèsic dental

Juan Carlos García Aguilar és protèsic dental. La tarda de dissabte 4 de juny, just el dia del seu aniversari, el Juan Carlos Garcia va sortir a celebrar-ho amb el Josep Miquel Pascual. El que no sabia és que tots dos acabarien en una festa sorpresa. La seva dona, Lola Aranda, i els seus dos fills, de 16 i 11 anys, van ser part activa en l’organització. Protèsic dental, li agrada la fotografia i fer sortides amb BTT.
Quin és el millor record que tindrà de la seva festa sorpresa?
Sospitava alguna cosa sobre la festa però no m’imaginava la magnitud de l’esdeveniment que s’havia preparat. La veritat és que em va fer molta il·lusió, tot i que ja teníem planejat celebrar-ho junts. El que més em va sorprendre de la festa va ser la quantitat de gent que hi havia, alguns vinguts de fora, de bastant lluny, i només per a veure’ns i celebrar amb nosaltres aquell dia.
Què se sent quan s’arriba als 50?
La veritat és que no significa res en especial, més enllà del simbolisme del número. Em sento igual que abans. No crec que la meva vida canviï ni prengui cap actitud diferent a partir d’ara. Simplement seguiré amb els mateixos plans.
Tot i així, hi ha qui aprofita per iniciar alguna activitat o repte personal. Vostè és d’aquest perfil?
Doncs la veritat no m’he plantejat res. El treball, ara mateix, no em deixa molt de temps lliure per fer coses. Però sí que m’agradaria aprofundir en les meves aficions i en l’esport de nou.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook