Josep Miquel Pascual Moreno: "M'esperava una festa però no tan gran"

26.06.2016 | 04:00
Josep Miquel Pascual Moreno és tècnic de postvenda d´equips ofimàtics
Josep Miquel Pascual Moreno és tècnic de postvenda d´equips ofimàtics

Josep Miquel Pascual Moreno és tècnic de postvenda d´equips ofimàtics i va néixer el dia 1 de juny. Està casat amb l´Antònia Ruiz, a qui va conèixer quan era adolescent i és pare de bessons de 18 anys. Sortir amb Vespa, llegir, fer bricolatge i practicar korfbal, BTT i córrer són les afeccions d´aquest tècnic d´equips ofimàtics. Dissabte, 4 de juny, va bufar les espelmes amb el seu millor amic: el Juan Carlos Garcia.
S´esperava la festa sorpresa que li van organitzar?
Sí. Conec molt bé a la meva dona i als meus amics. Són més de 30 anys d´amistat i sí que intuïa que muntarien una festa per a tots dos. Crec que el millor record que em queda és l´arribada. Obrir la porta i veure tanta gent i en primer pla el meu nebot, que va venir expressament de Madrid. M´esperava una festa dels amics, però no tan gran i amb tota la família.
Què significa haver fet 50 anys? Se sent més realitzat, amb desigs d´assumir nous reptes?
Complir 50 vol dir mirar enrere i recordar moltes experiències viscudes fins avui. Per descomptat, et sents més realitzat i amb ganes de fer coses noves. Sempre hi ha coses a fer.
Ha pensat fer algun canvi a la seva vida o fer alguna activitat nova ara que ja és al Club dels 50?
No. Simplement em satisfà seguir gaudint d´aquells bons moments que et proporciona la vida. I quan arribin els 60 anys, els 70... poder recordar aquelles estones amb un somriure. 

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook