GentDT/Oci

Temps de gaudir de les terrasses

19.06.2016 | 04:00
Amb l´arribada de l´estiu creixen les ganes de sortir, seure en una terrassa i compartir una estona amb bons amics.
Amb l´arribada de l´estiu creixen les ganes de sortir, seure en una terrassa i compartir una estona amb bons amics.

Què seria de l’estiu, que comença oficialment el 21 de juny, sense una cervesa ben fresqueta per recarregar les piles i fer front a la calorada de la tarda? Sense un frankfurt o unes tapes per sopar? Sense un còctel de matinada? Les terrasses de Terrassa ja estan a punt per inaugurar la temporada estival i convidar a la gent a sortir al carrer i seure a l’aire lliure en bona companyia.
Amb la calor ja instal·lada a les nostres vides, el món de la restauració canvia la carta i obre nous espais als comensals. Jardins i terrasses floreixen per gaudir de l’aire lliure d’un bon àpat, unes tapes, una copa i bons amics.
L’estiu a la fresca torna a bategar a la ciutat i bars, restaurants i locals d’oci han reobert ja les seves terrasses per servir les seves propostes gastronòmiques més refrescants. Uns plats per maridar amb bons vins i caves.
Val la pena sortir i gaudir de les terrasses exteriors per viure experiències gratificants i oblidar-se per unes hores de la rutina i els maldecaps quotidians, la feina o les obligacions.
Amb l’arribada de l’estiu creixen les ganes de sortir i no és estrany que els carrers més cèntrics s’hagin omplert de terrasses on seure a prendre la fresca. En aquestes pàgines us oferim una selecció de diferents locals de restauració i oci que ja tenen preparades interessants propostes.

El futbol, millor en el bar
El 70% dels homes prefereix veure els partits de futbol en un bar i veuen l’esport rei com l’excusa perfecta per compartir una estona amb els amics. Aquesta és una de les dades de l’enquesta realitzada per  Wave Application amb motiu de la celebració de l’Eurocopa a França. L’excusa de veure les seleccions favorites és la clau i nou de cada deu espanyols no s’imagina veure el futbol sense prendre unes canyes, unes tapes o una pizza al bar. El 20% restant indica que prefereix veure els partits a casa d’un amic o familiar i el 10% restant al menjador de casa seva. Sorprenentment, l’enquesta desvela que set de cada déu espanyols prefereixen veure els partits entre setmana. La raó és que poden sortir i quedar amb els amics i de pas evadir-se.

Amb qui et prendries una cervesa?
1/Buenafuente. L’humorista i presentador de Reus (11,8%) repeteix com el català favorit per sortir a beure unes cerveses, segons l’enquesta feta  per Masison Market Research per a Cerveceros de España.
2/Gerard Piqué. En el panorama esportiu la llista la encapçala el futbolista del Barça Gerard Piqué (10,9%). També són considerats bons companys per sortir a fer unes canyes, Leo Messi i Gerard Piqué.
3/Dani Rovira. A l’hora de triar una estrella de la gran pantalla per anar a prendre una cervesa l’enquesta tria com a màxim favorit a l’actor Dani Rovira (13,2%). El segueixen Antonio Banderas (10,7%) i Santiago Segura.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook