Patrícia Font, guionista i directora de "Cites"

19.06.2016 | 04:00
Patrícia Font, guionista i directora de "Cites"
Patrícia Font, guionista i directora de "Cites"

Hi ha algun personatge de “Cites” amb un perfil que encaixi en una relació poliamorosa?
A la segona temporada hi ha una parella que decideix contactar per internet amb un home per fer un trio. Es tracta però d’un fet puntual. És un matrimoni estable, estan junts des de molt joves i, després de més de quinze anys de relació, decideixen provar una nova experiència amb l’esperança de revifar la seva vida sexual.
Com va sorgir la idea de posar un trio en el guió?
Del brainstorming. Escriure sobre un trio era un pas orgànic, ja que a la segona temporada volíem anar més enllà.
I vau pensar que crearia molta polèmica?
Ens imaginàvem que un trio, pel morbo que comporta, despertaria expectació. I, efectivament, l’endemà hi va haver rècord de visualitzacions de la seqüència per internet. No em va semblar que en general la reacció fos polèmica, vaig llegir molts comentaris divertidíssims. I moltes dones deien que volien ser al lloc d’ella.
Us baseu en casos que coneixeu?
El trio concretament no, però altres cites sí. Tot i així, encara que moltes vegades ens puguem inspirar en gent que coneguem o històries que ens han explicat, ho hem d’adaptar tot a les necessitats que ens demana el guió.
A “Cites” tracteu temes que són encara tabús o poc acceptats?
No és la intenció, però potser ho fem sense buscar-ho. El principal tema tabú són les cites per internet. M’agrada pensar que amb la sèrie estem ajudant una mica a obrir la ment sobre aquest tema.
La realitat supera la ficció?
Crec que sí. Moltes vegades, quan m’expliquen històries de gent completament normal, em fan pensar que, si ho escrigués, em dirien que m’he passat, que no és creïble. Un personatge com el Guillermo, per exemple, sobre guió és difícil de defensar perquè pot ser difícil de creure. Però hi ha casos a la vida real que costen encara més de creure.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook