2017: Quaranta aniversari del gremi de tallers

13.06.2016 | 04:00
Logotip del gremi
Logotip del gremi

El Gremi de Tallers de Reparació d’Automòbils de Terrassa i Comarca diu, en el seu web, que és conscient de “la ràpida evolució tecnològica del nostre sector. Per aquest motiu mantenim a les empreses agremiades permanentment informades sobre les novetats legislatives que es produeixen, i oferim una àmplia bateria de serveis d’assessorament empresarial amb l’objectiu de millorar la competitivitat d’aquestes empreses”.
D’altra banda, l’entitat explica que distribueix entre els seus socis documentació de gestió del taller, com ara models de pressupostos, ordres de reparació i factura. Aquesta és una documentació que està “consensuada amb l’administració autonòmica i garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de consum”.
A més, el gremi brinda, amb la col·laboració de la Fundació Cecot Formació, cursos oficials de responsable tècnic de tallers i cursos oficials de manipuladors de gasos fluorats per al confort tèrmic de persones.
Una altra qüestió destacada, i en la qual el gremi de Terrassa i comarca, hi posa especial èmfasi, és que la llei obliga als tallers a mostrar de forma clara i visible la identificació que demostra que “ens trobem davant d’un taller autoritzat, on han de constar-hi el registre industrial i les seves activitats”.
Així, la placa d’agremiat és també un sinònim de qualitat, atès que els tallers d’aquesta associació estan contínuament informats de les novetats del sector i compten amb l’assessorament i el suport d’experts de la postvenda.

A recuperar el sopar anual
El gremi de tallers de Terrassa i comarca complirà quaranta anys el 2017. És una xifra remarcable que indica la força d’aquest sector a casa nostra. La junta gremial ja està pensant en l’organització dels actes commemoratius, que tindran lloc l’any vinent. Un d’ells serà la recuperació del sopar anual de l’entitat, que anys enrere va suposar un dels moments més brillants de l’activitat gremial a Terrassa.   

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook