GentDT

Llogar: una bona solució per als professionals

22.05.2016 | 04:00
La fórmula del lloguer no es limita a l´habitatge. La maquinària i els vehicles són opcions molt sol·licitades
La fórmula del lloguer no es limita a l´habitatge. La maquinària i els vehicles són opcions molt sol·licitades

Una grua per uns treballs puntuals de reparació en una teulada; un microbús per transportar un grup de visita a una empresa; unes màquines de neteja industrial per reconvertir un magatzem en una zona de treball... El lloguer, en un moment de necessitat urgent, pot ser la millor opció per resoldre un treball professional.
En lloc de fer una despesa de compra, molts professionals de la construcció o industrials d’altres sectors opten per la fórmula de contractar l’ús d’una màquina o un vehicle per uns dies en una empresa especialitzada.
En aquest sentit, el lloguer no es limita només al món de l’habitatge o de les naus industrials. Els últims anys han sorgit a Terrassa empreses especialitzades que subministren tot tipus d’eines, maquinària i vehicles per als professionals de la ciutat. Els clients potencials d’aquests serveis són, principalment autònoms i petits emprenedors. Però també hi ha empresaris consolidats que opten per aquesta alternativa a la compra.
En aquestes pàgines presentem tres empreses de Terrassa que ofereixen el lloguer de material, a més de la compra convencional. Una d’elles és Hidrotrans, un negoci de lloguer de carretilles i elevadors, a més de màquines tèrmiques, elèctriques i hidràuliques.
També està dedicada al món de la construcció i la indústria l’empresa Pricon Terrassa. Una companyia que, a més de la venda, ofereix un servei de lloguer i reparació d’eines i maquinària. També està especialitzada en la venda d’equips i vestuari de protecció laboral i subministrament industrial.
La tercera firma que participa en aquesta selecció és Microbuses Nocete, amb molts anys d’experiència a la ciutat. Contractar un servei de transport (sigui per una excursió escolar o per una visita empresarial) és una altra de les alternatives que més demanda genera en el món del lloguer.
Un dels trets característics d’aquestes tres firmes és que, com a valor afegit, ofereixen un assessorament expert i professional al client així com un suport tècnic en l’ús de determinada maquinària industrial. D’aquesta forma, el client quan contracta un servei no fa només una simple transacció comercial sinó que també rep una atenció professional de suport que li permet treballar amb més garanties i comoditat. El lloguer és, per tant, un món per descobrir.

Minilocals de lloguer on emmagatzemar les eines
Per resoldre els problemes d’espai d’una empresa o particular, descongestionar el lloc de treball i obtenir un  local extra on emmagatzemar tot tipus de material o eines una de les tendències actuals és llogar un minitraster o minimagatzem. Parlem del “self storage” (traduït com auto emmagatzematge), una activitat que realitzen empreses especialitzades a oferir espais privats de lloguer ja sigui a empreses, professionals o particulars. Aquests mini espais, com a molt de dos-cents metres quadrats i separats per mòduls en naus industrials, són més econòmics que els locals convencionals. Solucionen la falta d’espai d’una manera còmoda i de més baix cost i és un servei que comença a funcionar amb força a les grans ciutats.
Per als particulars aquests trasters de lloguer poden ser una bona alternativa com a desembaràs de la llar, per guardar i conservar mobles, llibres, roba i d’altres articles que  ocupen molt d’espai.
Una família que desitgi fer una reforma o necessiti de forma urgent un local on guardar els mobles mentre es canvia de casa trobarà en aquests locals-traster una bona solució.
Per als professionals autònoms aquests magatzems són molt pràctics per guardar els seus materials i la maquinària de feina. Suposen una garantia de seguretat, per evitar robatoris. Per tant, resulten un servei molt atractiu.
Aquests miniespais també són populars entre les petites empreses, com a alternativa als magatzems tradicionals, més costosos i amb contractes de més llarga durada. És habitual que aquests locals serveixin per dipositar des de material publicitari de campanyes fins arxius o articles en stock, entre d’altres.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook