GentDT/Salut&Bellesa

Els rinxols i ondulats guanyen la partida als cabells allisats

22.05.2016 | 04:00
Els arrissats i ondulats prenen el protagonisme a moltes col·leccions
Els arrissats i ondulats prenen el protagonisme a moltes col·leccions

El secret per aconseguir un cabell saludable i amb tota la seva esplendor està a mantenir-lo ben cuidat amb productes de cosmètica professional. Al mateix temps és important que el nostre estilista realci la bellesa del cabell amb un bon manteniment de les puntes i, si volem aprofitar ara que ja ha arribat la calor, amb un look de temporada. Ara és el moment.
Quines són les propostes dels estilistes per a aquest estiu? De les passarel·les internacionals als salons de bellesa han arribat ja les col·leccions d’estiu de talls, pentinats i colors. Us fem cinc cèntims de la moda que marcarà tendència aquest estiu.
Aquesta temporada triomfaran les metxes “underlights”, els talls midi i els cabells ondulats i arrissats. També hi ha una aposta pels hippis despentinats, els colors tropicals i els rossos californians. Tot un ampli ventall d’opcions per renovar la vostra imatge.

El serrell segueix vigent
Una de les tendències que mantenen la seva força aquesta temporada entre els grans estilistes és el serrell. Ja sigui en versió molt curta (tipus de la diputada de la CUP) com en mides XL, amb un desfilat irregular o més voluminós, el serrell torna a arrasar.
Respecte a la llargada del cabell, a les col·leccions de Kenzo, per exemple, ressalta un tall “midi” o “long bob”, amb efecte mullat. Curt, llarg, quadrat, semillarg, degradat o recte... Hi ha moltes opcions on podeu triar i que el vostre estilista us recomanarà en funció dels trets del vostre rostre.
Els estilistes de Camille Albane París, per la seva banda, aposten per talls i colors lluminosos. El seu look estrella és un semiondulat asimètric amb volum, que omple la cara amb encant.
El tall “midi” és una versió de moda que es caracteritza per una forma de base quadrada, a l’altura de la nuca. Un estil molt afavoridor, a mig camí entre el “bob” i les llargues cabelleres, sense capes, i que utilitza Olivia Palermo.
Si a l’estiu una de les opcions que més us agraden són els recollits, esteu de sort. Una cua de cavall, amb cabell llis i brillant, sigui pentinada al costat o al centre, serà un look adequat per a qualsevol trobada. Els monyos, com més alts i una mica despentinats, millor.

Arrissats al poder
Les cabelleres molt llises ja no són tendència i aquest estiu triomfaran els rínxols. Ja sigui en curts afro o llargs de looks salvatges, els arrissats i ondulats prenen el protagonisme a moltes col·leccions. Uns rínxols naturals, fins i tot també en els serrells despentinats a l’aire.
El color acompanya cada tipus de pentinat i tall, com defensen des de firmes com Montibello o Revlon Professional. I aquest estiu demana llums càlides i tonalitats explosives. Els marrons se suavitzen per aconseguir una cabellera d’un color bronze molt sensual. El ros intens, més pur i desimbolt amb puntes més clares i reflexos daurats, és una altra de les opcions reines de la temporada estival.
Per no renunciar a la naturalitat els colors es combinen i són lleugerament degradats. La intenció és traslladar-nos a l’estètica de l’ambient de platja amb looks treballats amb molta forma, volum i moviment. Per reforçar la feminitat i trencar amb la monotonia els talls tornen a ser desfilats. Un estiu molt natural.

Protectors solars
Abans que els raigs de llum ultraviolada afectin el nostre cabell és important començar a protegir-lo amb bons cosmètics capil·lars. Firmes com Montibello o Furterer han llançat al mercat gammes de productes indicats per evitar els efectes de les radiacions i frenar l’oxidació del cabell. Són xampús, mascaretes i suavitzants que ajuden a conservar tot el color i la lluminositat del pentinat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook