GentDT/Oci

Viatges: Tot un món per descobrir

10.05.2016 | 04:22
El maig és un bon mes per visitar Canadà
El maig és un bon mes per visitar Canadà

El maig és perfecte per visitar Croàcia, Escòcia, Àustria, Hongria i Portugal. També per viatjar al Japó, la Xina, Indonèsia, Balí, Cap Verd i les illes de Guadalupe i Martinica. Per què? Perquè la climatologia acompanya.
No obstant això, i abans de prendre la decisió, és important saber els documents que us heu d´emportar (passaport, visats, carnet internacional per conduir...) i si heu de contractar una assegurança mèdica o de viatge, que contempli altres imprevistos. Tanmateix, és recomanable conèixer la legislació i els seus costums, en funció dels països que visiteu.
Internet s´ha convertit en la gran agència, sobretot per als "millenials", que són el "target" més buscat. Són els joves nascuts entre els anys 1981 i 1995, que prioritzen viatjar abans que comprar productes materials.
No obstant això, un estudi recent revela que reservar un viatge en una agència tradicional suposa un estalvi de temps a l´hora de planificar-lo i que han quantificat en quatre hores, però també de diners, uns 400 euros.

Les guies, sempre necessàries
Conèixer Austràlia.És un dels viatges més somiats pels europeus que volen descobrir aquest continent.
Ed. Lonely Planet, 2016
Pàg.:1.120

Recórrer el Camí de Santiago. Un viatge a la recerca de petjades, enigmes i misteris del conegut camí dels estels.
Autor: Francisco Contreras
Ed. Luciérnaga, 2015
Pàg.: 1.120

Guia visual de Londres. Inclou exclusius plànols alçats i vistes tridimensionals dels barris més singulars de la capital.
Ed. Aguilar Ocio, 2016
Pàg.: 440

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook