Silvia Magaña i Esmerats: "Retornar a la facultat ha estat una experiència fantàstica"

01.05.2016 | 04:00
Silvia Magaña i Esmerats és farmacèutica i titular de la farmàcia Magaña
Silvia Magaña i Esmerats és farmacèutica i titular de la farmàcia Magaña

Silvia Magaña i Esmerats és farmacèutica i titular de la farmàcia Magaña, del carrer del Nord, 94. Té 49 anys, està casada i és mare de tres fills (dos de 17 i un de 9 anys). Fins aquí, el seu perfil personal. La Silvia és farmacèutica i el març va finalitzar amb nota el màster de dermofarmàcia i cosmetologia, que va començar el setembre del 2014.
El seu objectiu era ampliar els coneixements per fer una de les tasques que més li fascinen: crear fórmules magistrals i aplicar-les a la línia de cosmètica pròpia que comercialitza. "La formació és vital i vaig decidir estudiar de debò per poder donar el màxim, però fer un màster té un ritme i unes exigències."
La Silvia va recuperar l´esperit universitat i va compartir classe amb companys que tenien uns 25 anys de mitjana. "Els primers dies em vaig sentir estranya, però de seguida em vaig trobar com a casa."
Una experiència que qualifica de fantàstica. "T´adones que l´experiència és un grau. He gaudit de les classes més que quan era jove, tot i no tenir la facilitat i la rapidesa dels joves a l´hora d´aprendre i la tecnologia que porten a sobre... Però tot és complementa." Tanmateix reconeix que la concentració no és la mateixa els 49 que als 20 anys, ni tampoc les obligacions afegides (família, feina...).
En aquests moments, vol recuperar el temps amb la família i abocar tots els seus coneixements de dermofarmàcia i cosmetología a la seva línia pròpia de bellesa.
No obstant això, no descarta agafar de nou els llibres. "Però, ara per ara, haig de pair una mica tot el que he fet". I, en aquest sentit, anima les dones a fer el pas. "Estudiar alguna cosa que realment t´agradi no té preu. Jo he patit una mica, no ens enganyem, però ho he gaudit molt més que quan era jove."

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook