Nerea Llobregat: "Vull estudiar disseny de moda"

24.04.2016 | 04:00
Nerea Llobregat és estudiant de 17 anys de segon de batxillerat artístic a l´Institut Blanxart.
Nerea Llobregat és estudiant de 17 anys de segon de batxillerat artístic a l´Institut Blanxart.

Nerea Llobregat és estudiant de 17 anys de segon de batxillerat artístic a l’Institut Blanxart. A Terrassa, els tres centres de secundària que imparteixen l’especialitat de batxillerat artístic són l’Institut Investigador Blanxart, l’Institut Torre del Palau i l’Escola Pia. La jove estudiant, Nerea Llobregat, del barri d’Ègara, ja té clar que vol dedicar-se al disseny.
Des de quan l’atrau el dibuix?
Dibuixo des que tinc ús de raó i amb 7 anys em vaig començar a interessar pels dibuixos tipus anime, com l’Inuyasha. Vaig decidir que volia aprendre a dibuixar així i fer d’això la meva professió.

L’anime és el seu estil preferit?
Sí. De ben petita tenia clar que els treballs convencionals no anaven amb mi, que necessitava explotar tota la meva creativitat i plasmar el meu món interior en el paper.

Té molts companys de batxillerat artístic a la seva classe?
Que es vulguin dedicar al disseny o la il·lustració són ben pocs. Alguns s’han donat de baixa.

Quines matèries li agraden més?
Les que més m’atrauen són filosofia i història de l’art. He fet el treball de recerca sobre la relació entre la moda i el màrqueting, les estratègies de venda.

On vol fer els estudis superiors?
A LCI Barcelona, on faré els quatre anys de llicenciatura en disseny de moda. També vull fer un màster en gestió i administració d’empreses o bé en màrqueting.

Creu que la il·lustració és una professió amb futur?
És una disciplina que està molt ben considerada. Per això hi ha tanta competència. Les persones que triomfen en aquest sector tenen moltes ofertes de treball. Però són ben pocs els privilegiats.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook