La jornada de hoy

13.04.2016 | 04:23

Conferencia inaugural. “El model europeu”, a cargo de Moisés Barea, director Comercial Adjunto de Circutor. De diez a 10.30 de la mañana.

“Per què i com la Generalitat de Catalunya promou el vehicle elèctric”, ponencia a cargo de Assumpta Farran, directora del ICAEN. De 10.30 a once de la mañana.

“L’Administració i els ajuts per al vehicle elèctric”, ponencia a cargo de Miquel Àngel Escobar, responsable de movilidad sostenible del ICAEN. De once a 11.30 de la mañana

“Els municipis i el seu compromís amb les polítiques de sostenibilitat”, ponencia a cargo Javier Redondo, manager de Projectes Zero Emissions de Nissan Iberia. De doce a 12.30 de la mañana

“Implantació d’una flota elèctrica en serveis urbans”, una ponencia a cargo de Víctor Cardador, gerente de Urbaser en Barcelona. De 12.30 a una del mediodía.

“L’aposta de l’Ajuntament de Terrassa en l’adquisició de vehicles híbrids i elèctrics.”, una ponencia a cargo de Marc Cadevall, director del servicio de Medio Ambiente de Ayuntamiento de Terrassa. De una a 1.30 del mediodía.

“El futur del transport col·lectiu: nous models d’autobusos”, una ponencia a cargo de Francesc Gonzàlez, director técnico de Autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) De 1.30 a dos del mediodía.

“L’autogeneració d’energia”, una ponencia a cargo de Eduardo Aguilar, director de innovación en WELink Energy Group y director General en WELink Energy Spain. De 3.30 a cuatro de la tarde.

“Fotolineres laborals metropolitanes”, ejemplo de caso de éxito a cargo de Gil Lladó Morales, técnico de la Dirección de Servicios Ambientales de la AMB. De 4.30 a cinco de la tarde.

“El tractament del residu del vehicle elèctric”, ponencia a cargo de Meritxell Barroso, directora de AETRAC. De cinco a 5.30 de la tarde.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook