"Star Wars", també en videocònsoles

03.01.2016 | 04:00
"Star Wars", també en videocònsoles
"Star Wars", també en videocònsoles

"La Guerra de les Galàxies", l´últim episodi de la qual va estrenar-se fa tot just uns dies, també arriba amb força per Reis a l´oci digital. Ho fa de la mà de la videoconsola PlayStation 4, amb el joc "Star Wars: Battlefront", un títol d´acció en què els usuaris corren aventures pels planetes Endor, Hoth, Tatooine y Sullust. És una de les grans apostes de Sony per a aquestes festes.
De la seva banda, Xbox One ofereix dos "packs". Un està pensat per als fans de Lego, ja que inclou un videojoc basat en la pel·lícula estrenada l´any passat sobre les famoses peces de construcció. Hi trobareu superherois com Batman o Superman, així com Gandalf ("El senyor del anells") i un ninja verd.
Microsoft també ha pensat en les noies i ha creat, d´una forma específica per a elles, un pack en què l´aventurera Lara Croft és la protagonista amb els videojocs "Rise of the Tomb Raider" i "Tomb Raider: definitive edition".
La Wii U de Nintendo tampoc ha volgut quedar-se enrere aquest Nadal i aposta per un paquet d´entreteniment que inclou "Splatoon" (en què el jugador dispara tinta de colors als enemics) i les divertides carreres de "Mario Kart 8".
Pel que fa a les consoles portàtils, la PlayStation Vita es presenta amb el "Hits Mega Pack", que compta amb els jocs "Uncharted: el abismo de oro", "Teraway", "When Viking Attack" y "LittleBigPlanet".

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook