GENT DT/Motor

Nou Toyota Verso

04.01.2016 | 04:20
Nou Toyota Verso
Nou Toyota Verso

Dissenyat, creat i fabricat a Europa, el Toyota Verso ha demostrat ser sempre un model molt popular en el segment C-MPV de monovolums de format mitjà, amb més de 700.000 unitats venudes al mercat europeu des del seu llançament, l´any 2002.
El Verso ha estat pensat per satisfer les necessitats cada dia més variades dels clients actuals dels monovolums: combina la qualitat, la durabilitat i la fiabilitat habituals en la marca. Amb unes dimensions exteriors compactes, ofereix una amplitud i una flexibilitat molt remarcables a partir del sistema de seients Easy Flat.
La renovada i actualitzada gam-ma Verso 2016 afegeix a aquestes característiques essencials els sistemes de seguretat que formen part de Toyota Safety Sense, un interior que va més enllà del model precedent, unes llandes d´aliatge de disseny nou i un color de la carrosseria renovat.
Equipat de sèrie en tota la gamma Verso, Toyota Safety Sense porta la seguretat activa i l´assistència a la conducció a nivells nous gràcies al sistema de seguretat "precol·lisió", l´avisador de canvi involuntari de carril i el control intel·ligent de llums de carretera.

Una major harmonia interior
L´habitacle del Verso compta amb un volant de cuir de nou disseny, a l´igual que la palanca del canvi, amb uns acabats de primera qualitat. També s´ha assolit una major harmonia interior amb unes noves insercions de color grafit a la consola central, la palanca del fre de mà i els espais optimitzats per deixar-hi els gots o les llaunes que es beuen mentre es viatja.
Aquestes majors prestacions interiors es potencien amb l´acabat dels seients de les versions denominades de confort, amb una renovada tapisseria d´alta qualitat que compta amb unes insercions gravades a les parts anterior i posterior dels reposacaps. D´altra banda, els nous seients en dos tons (gris fosc i gris clar) amb reforços laterals de cuir suposen unes majors aportacions a l´interior de les versions d´acabat "advance".
També, el sistema multimèdia Toyota Touch 2 presenta ara una pantalla tàctil a tot color més grossa, de 7 polzades. El seu software d´última generació incrementa la seva facilitat d´ús, mentre que els sistemes de navegació Toyota Touch 2 & GO i Toyota Touch 2 & GO Plus brinden unes prestacions de navegació amb força noves funcions. En darrer lloc, la gamma Verso 2016 inclou la possibilitat d´un nou color de carrosseria (gris meteor) i noves llandes d´aliatge amb un disseny més dinàmic i un acabat mecanitzat. //

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Noticias relacionadas