Carme García: "Tots han tingut una infància molt més fàcil que la meva"

20.12.2015 | 04:00
Carme garcía i els seus sis néts
Carme garcía i els seus sis néts

Dit i fet. Quan li vam trucar per demanar-li que reunís els seus sis néts per a la foto de família va ser l’àvia més ràpida a aconseguir-ho. I és que la Carmen García pot presumir de tenir una família molt unida. Vital, lluitadora i gran conversadora, la Carmen, ma-re de tres fills (Sebastián, Mari Carmen i Lidia), manté una relació especial amb els seus sis néts: Desiré (26 anys), Alexis (20), Georgina (23), Héctor (20), Ariadna (8) i Arnau (en farà 2 el 28 de desembre). El dia del retrat per a Gent DT els va convidar a esmorzar a tots. I cada mes es retroben.
A la Carmen, no li cauen els anells quan ha d’ajudar a cuidar dels petits. Va ser àvia als 49 anys i sempre ha estat molt treballadora. La vida però no sempre li ha somrigut. “Vaig passar una infància molt dolenta i després, quan vaig ser mare, vaig criar els tres fills sola, sense ajut de ningú”, recorda. La malaltia i mort del seu marit també van ser dos episodis que la van colpir. Però se’n va sortir.
La Carmen sempre ha estat positiva i optimista i per a ella els néts “són un bé de Déu”. Veu com “tots han tingut una infància més fàcil que la meva”. I se sent orgullosa que els grans estudiïn, facin esport, treballin i quan li ve de gust, com tots els avis, els premia amb un caprici.
La seva vida no només gira al voltant dels néts. Va al gimnàs (fa 14 anys), fa viatges i els diumenges s’arregla per anar al ball amb les amigues. “No puc demanar més. Sóc feliç.”

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook