Prop de 3.500 usuaris es beneficiaran de la tasca del Rebost aquestes Festes

14.12.2015 | 04:00
3.500 persones menjaran aquest Nadal gràcies a la solidaritat que evidencia l´existència del Rebost
3.500 persones menjaran aquest Nadal gràcies a la solidaritat que evidencia l´existència del Rebost

A mitjans de novembre, Creu Roja Terrassa (l´entitat que s´encarrega de gestionar El Rebost), va donar a conèixer les xifres de la pobresa i l´exclusió social a la nostra ciutat. En aquest sentit, l´organització va indicar que l´any 2014, el nombre va atendre un total de 7.737 persones en el seu programa d´inclusió, una xifra que representa un 34% més que l´any anterior. Aquest retrat evidencia que la progressiva i lenta recuperació econòmica encara no s´ha traduït en una millora de les condicions de vida de qui més ha patit la crisi.
Amb aquestes dades a la mà no ens sorprendrà, doncs, que el nombre de persones que al Rebost calcula que atendrà durant el periode de Festes (del 24 de desembre al 6 de gener) serà aproximadament d´uns 3.500 usuaris.
Tot en una ciutat, Terrassa, que al novembre va reduir les xifres de l´atur per tercer mes consecutiu, però on encara hi ha fins a 6.355 persones –un terç dels egarencs parats– que porten dos anys sense trobar una feina. Són, per tant, terrassencs que ja no tenen accés al subsidi d´atur. Així ho indiquen les llistes del Servei d´Ocupació de Catalunya.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook