GentDT/Oci

Els destins més visitats dins d´espanya

14.12.2015 | 04:00
Playa de la isla de Lanzarote
Playa de la isla de Lanzarote

Les Illes Canàries, Madrid i Barcelona són, per aquest ordre, els destins estatals més buscats pels espanyols quan pensen a viatjar durant les properes setmanes. Així mateix ho revela l´estudi de tendències de viatge per a aquest hivern que ha publicat el web TripAdvisor.
El portal ha elaborat l´informe en base al nombre total de recerques per a cada destinació que han fet els usuaris de TripAdvisor per a les setmanes que van de l´1 de desembre de 2015 al 29 de febrer del 2016. Després de les Canàries, Madrid i Barcelona, a la classificació apareixen Sevilla (Andalusia), Benidorm (Comunitat Valenciana) i Granada (de nou, Andalusia), a més de Calvià i Eivissa, a les Illes Balears. La novena posició és per a Sierra Nevada, una destinació andalusa de muntanya i esquí. Al lloc número 10 hi ha quedat València.
Més i menys econòmics
Dels destins que esmenta el citat estudi de TripAdvisor apareix Calvià, a Mallorca, com el més car. Passar-hi una setmana surt per persona a un preu mitjà de 3.103 euros. El segueixen Eivissa i Sierra Nevada, amb un cost de 2.668 i 2.141 euros, respectivament. Passar set dies a Barcelona surt per 1.489 euros. A Madrid, per 1.430.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook