Gent DT

Moda per aquestes festes

14.12.2015 | 11:43
Una proposta de Mango
Una proposta de Mango

Queden poc menys de quinze dies perquè arribin les festes de Nadal i, amb elles, els àpats i trobades familiars, esperades i desitjades per la majoria de gent. Unes dates on s´imposa anar mudat perquè s´entén que és quelcom especial. Les grans cadenes de moda ja han donat el tret de sortida a una campanya on qui més qui menys es compra alguna peça per fer valer la dita: "Per Nadal, qui res no estrena res no val".
Un any més s´imposen els vestits amb l´esquena escotada amb les peces subjectades per tirants creuats; els teixits setinats i vaporosos, amb pinzellades metàl·liques, siguin daurades o platejades, i les tonalitats fosques on regna el negre que combina a la perfecció amb vermells, verds i ocres.
Com a novetats també es presenten els tops de vellut amb tirants que són fines cadenes platejades; els pantalons acampanats per portar amb talons d´alçada; els vestits "mini" molt ajustats al cos per estilitzar la figura i amb les parts de dalt desiguals. És habitual veure als aparadors peces amb una espatlla a l´aire i l´altra coberta totalment per una màniga. Una tendència que, si més no, és general, cada vegada és més present en vestits, samarretes i tops.
Un dels avantatges dels últims anys és que els preus no s´enfilen gaire, amb la qual cosa tothom pot comprar-se la peça que li cal per lluir-la als àpats familiars. Cal anar elegant, però sense estridències i respectant en tot moment l´estil de cada persona.
No cal forçar les aparences. Si una està acostumada a vestir amb pantalons, botes i jerseis amples en el seu dia a dia potser és més adient lluir una granota d´un verd fosc (si el negre no li fa peça) amb unes sabates d´un taló respectable que no pas un vestit curt i cenyit amb unes sabates de vertigen. No cal perdre l´essència de cadascú per unes trobades en família.
Trieu amb el cap i no us oblideu de la butxaca!

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook