GentDt/Comerç

Diada gastronòmica a Sant Pere el 7 de novembre

01.11.2015 | 04:00
Aquesta jornada és una bona oportunitat per conèixer les varietats de bolets.
Aquesta jornada és una bona oportunitat per conèixer les varietats de bolets.

El barri es vestirà de festa per acollir la desena edició d’un certamen organitzat per l’Eix Comercial Sant Pere, que està consolidat i que gaudeix de prestigi dins del món de la micologia i la gastronomia.
S’instal·laran parades de venda de bolets, castanyes, ceràmica, embotits, vins, caves i coques de forner, en el tram més comercial del carrer Ample. A més, el micòleg i biòleg Daniel Siscart explicarà diversos aspectes dels bolets, com identificar els que són tòxics i comestibles. Durant el dia l’oferta gastronòmica de bars i restaurants estarà servida.
També hi haurà activitats més lúdiques i festives, com la cercavila amb la Papallona de Sant Pere i un espai infantil que funcionarà el matí amb tallers de ceràmica, titelles i de conscienciació ambiental, entre altres. De 10 a 13h se celebrarà el concurs “On està el bolet?”, on els nens hauran de buscar els que estan amagats al Mercat. A la tarda, a més, hi haurà una sessió de contacontes i un taller de trencaclosques.

A destacar
Concurs de cuina
La inscripció prèvia és obligatòria. Els participants presentaran els plats el dia 7 de novembre, de 10 a 11 del matí, i a les 13.30 s’anunciaran els guanyadors. Hi haurà premis als tres millors plats i a la millor presentació.

Degustacions
De plats elaborats pels restaurants participants a les Jornades de la Caça i el Bolet. D’11 a 14h. Durant el dia hi haurà estands de bars amb una oferta gastronòmica variada.

Tast de vins
Cal apuntar-se prèviament per degustar els vins de Can Morral del Molí amb maridatge boletaire, en una activitat que es fa per primera vegada.

Cafè concert
A càrrec del grup Atòmic Leopards. Cafè Terrassa, més coca de Munt dolça i tastet de mistela d’Ullastrell. De 16 a 17h.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook