La vetllada perfecta per sortir de casa

26.10.2015 | 04:00
Una nit per passar-s´ho bé
Una nit per passar-s´ho bé

Les hores, sempre inquietants, en què el terror envaeix els racons de la ciutat cada vegada ofereixen un major nombre de propostes per gaudir del Halloween fora de casa. Aquesta és una idea que ve de ben lluny. L’Associació Nacional de Restaurants dels Estats Units, per exemple, assenyala que fins a un 36% dels nord-americans no fan sopar quan el calendari arriba al 31 d’octubre.
En la mateixa línia, a Terrassa i rodalies va en augment el nombre de pubs, bars i restaurants que proposen als clients passar una vetllada temàtica. L’espectacle comença sovint pels propis cambrers, que van tenebrosament maquillats i guarnits per a l’ocasió.
A la desconcertant jornada en què les ànimes retornen a la vida, s’hi sumen els sopars que inclouen plats i begudes que duen noms carregats de misteri.

Per moure l’esquelet
I ja menjats, què millor per a una nit com aquesta que anar a ballar, a moure una mica l’esquelet? Moltes de les sales de festa que obren per Halloween atrauen el públic decorant les instal·lacions amb detalls (les teranyines mai hi poden faltar) que poden acabar espantant els més valents. A més, hi ha discoteques que organitzen concursos de disfresses dins les quals jugarem a ser qui en realitat no som. Tant se val si comprem fet el nostre vestit fictici d’home llop o si nosaltres mateixos confeccionem una capa de vampirs. L’única idea que compta a Halloween és que ens ho passem bé.
Si ja hem decidit disfressar-nos haurem de pensar en un complement indispensable per sortir de festa aquesta nit, el maquillatge. Només cal que naveguem per YouTube i trobarem un munt de tutorials per aconseguir efectes espantosos, com una boca cosida, un llapis encastat a la cara, ferides falses o un nas trencat. Us suggerim que visiteu el canal a YouTube de la maquilladora professional Silvia Quirós, on hi ha molts vídeos en aquest sentit.
Deixant de banda els llavis de color morat i els cutis pàl·lids, qui vulgui passar una nit una mica més tranquil·la i lliure de sobresalts pot simplement anar a sopar amb la família, a fer un còctel o prendre una copa amb els amics.
Com que l’endemà del 31 d’octubre és Tots Sants, una jornada festiva, els qui tenen una feina sempre estaran més relaxats. Sigui com sigui, hi haurà per davant tot el diumenge per recuperar-nos si és que, a la imprevisible nit de Halloween, se’ns ha fet massa tard.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook