Un any de la revista Gent DT "a tot tren"

24.10.2015 | 04:24
Diversas portadas de la revista Gent DT al llarg d´aquest primer any
Diversas portadas de la revista Gent DT al llarg d´aquest primer any

Amb sabatilles, roba esportiva i cronòmetre. Al costat dels "runners" que surten a córrer per l´asfalt faci fred o calor. Un fenomen que enganxa més de 12.000 corredors a Terrassa. Així va sortir al carrer el 25 d´octubre del 2014 la nostra revista Gent DT, una gran aposta editorial en català de Diari de Terrassa per als dissabtes. Durant aquest primer any hem acompanyat a gent de la cultura, el comerç, les noves tecnologies, la salut, la moda, el motor, la gastronomia... Amb reportatges, entrevistes i seccions variades, on sempre hem posat la mirada en la gent de Terrassa.
Ara fa un any d´aquella estrena en la qual, amb il·lusió i nous reptes de millorar, iniciàvem una aventura amb continguts atractius per llegir i fer reflexionar. Avui volem celebrar-ho a tota màquina, amb un reportatge especial on ens endinsem a les entranyes de la ciutat. Hem baixat a les tres noves estacions dels Ferrocarrils de la Generalitat per compartir viatge amb alguns dels nous usuaris del Metro del Vallès.
Gent DT supera ja els 53 números publicats. Mig centenar de reportatges on hem explorat la ciutat des de molts angles: a vista d´ocell des dels edificis més alts o amb professionals de feines verticals; passejant pels millors jardins o gaudint dels racons de gran interès turístic. També hem parat atenció en col·lectius de terrassencs atrets per corrents i estils de vida de moda: ja siguin els youtubers, els hípsters, els sketchers, els singles, els barbuts, els nudistes o els neorrurals. I a més hem pres el pols d´un dia d´activitat a l´Institut del Teatre, el Parc Audiovisual o el Parc de Bombers.
També, mig centenar de personatges vallesans ens han parlat de la seva professió i de la seva vida, a la secció de "Converses".
Un any després tot l´equip seguim endavant, treballant moltes idees i amb ganes de retrobar-nos cada dissabte amb els lectors que ens segueixen. Gràcies!

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook