Gent Dt/Comerç

Sant Pere té una cita de moda i gastronomia el divendres

22.10.2015 | 04:23
Les tapes i el cava formen part de la festa
Les tapes i el cava formen part de la festa

El comerç de proximitat sap prou bé que ha d´organitzar activitats per recordar al consumidor que hi són, que no han desaparegut, amb propostes creatives i originals.
L´Eix Sant Pere s´esmerça per visualitzar la seva oferta i una de les apostes és la celebració, divendres, de la tercera edició de la Fashion &Dinner Friday, una desfilada on presentaran la moda tardor-hivern, acompanyada de la degustació de les millors tapes i begudes. "Aquesta és la millor manera que tenim d´ensenyar l´oferta que oferim al barri perquè hem comprovat que la gent va a les botigues buscant les propostes que han vist a la passarel·la", comenten des de l´Eix. Actualment, Sant Pere té uns 160 establiments de comerç i serveis, dels quals 76 són associats.

Tapes, cava i gintònics
Per tal que tot rutlli divendres es tallarà a la circulació el tram del carrer Ample, comprès entre els carrers de Francesc Salvans i el de la Independència. A les 20.30 s´obrirà l´espai de restauració instal·lat davant del Mercat.
En aquest punt, l´Apatapa Bar Càtering oferirà paperines de pollastre cruixent amb salsa picant (4 euros) i de calamars a la romana, a més de pinxos a 1 i 2 euros i també tapes (patates braves, bunyols de bacallà, croquetes...). Per beure, copes de cava a 2 euros i gintònics a 5 euros.
Una oferta que s´afegirà a la de Jaaim´s, que amb la seva "foof truck" oferirà entrepans (com el "bargara" -hamburguesa, cabdells, salsa strogoff i formatge grec- o el "houdini", llom amb encenalls de parmesà, ceba caramel·litzada i salsa asiàtica) per 5 i 5,50 euros, respectivament.
A les 20.30 actuarà el grup de soul, rock i pop Voices Factory (dos dels seus membres són els propietaris de la botiga Nutrinés) i a les 21h començarà la desfilada on les models lluiran pels 14 metres de passarel·la les novetats d´aquesta tardor.
En total, hi haurà tretze desfilades per mostrar la roba cedida per les botigues Cotton, Glòria Moda Íntima, Júlia n22, Punt Moda, Merceria Sant Pere, Districte 19, Marchuet Moda Home, Sanigar Moda Íntima i Domènech Òptics. N´hi haurà tres de moda femenina, tres de masculina, una de complements i quatre de roba interior i pijames.
L´organització espera l´assistència d´unes 600 persones. 

I ara, també, "Dimecres, dia groc"
L´acollida que ha tingut altres anys ha motivat que els paradistes del Mercat del Triomf tornin a repetir l´experiència, que consisteix a oferir els dimecres productes en oferta. Una proposta que la clientela sempre aplaudeix.
Durada: D´octubre a novembre. Vuit setmanes d´articles amb descomptes, que els botiguers anuncien el mateix dimecres. Els 26 paradistes del Mercat podran triar entre rebaixar-ne un o més d´un cada setmana. L´elecció és individual.
Aliments: La campanya engloba tots els que es comercialitzen al mercat: carn, peix, fruita, verdura, embotits, llegums i plats precuinats.
Identificació: Com diu l´eslògan de la campanya és el color groc el que identifica els articles en promoció, assenyalats amb un cartell d´aquesta tonalitat.
Objectiu: Donar a conèixer al mercat els nous compradors i fidelitzar els antics que comprin també els dimecres.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook