Gent DT/Estil

Tendències de moda tardor-hivern

04.10.2015 | 04:21

La pluja i la fredor característiques de la tardor ja les hem patit aquesta setmana. Toca fer canvi de roba, guardar la d´estiu i recuperar la d´hivern. La moda d´aquesta temporada no difereix gaire de la de l´any passat, tot i que hi ha articles que vénen amb més força. Parlem dels vestits, les minifaldilles i els pantalons de napa o bé que imiten la pell; els jerseis XL de llana (que imiten els fets a mà) amb coll alt; les camises blanques i estampades gens cenyides; els vestits lleugers amb estampats florals foscos en tons negres, marrons i blavosos (ideals per anar amb botes i jersei); el dues peces clàssic de pantaló i jaqueta; l´estampat "tweed", i els pantalons de campana.

Versatilitat i elegància
Una altra de les tendències és la presència del texà (blau, no negre) en faldilles, vestits i jaquetes curtes; els dissenys d´inspiració retro i vintage; els teixits de punt de colors neutres i clars; els abrics XXL que donin visibilitat a la silueta; els brodats; el verd militar en pantalons; el vellut (verd, granat, negre); els estampats geomètrics i "animal print"; les armilles de napa amb serrells, i els ponxos de llana. Aquestes són algunes de les tendències que ja veiem als aparadors de les grans cadenes de moda, com Mango, Zara, H&M, Stradivarius, Springfield o Massimo Dutti. Tanmateix són propostes que els dissenyadors ja van mostrar fa mesos a les desfilades del 080 Barcelona Fashion, l´aparador mundial de la moda catalana, on es barregen la creativitat, el talent i el disseny. La plataforma on Custo, Sita Murt, Miriam Ponsa o Yerse van presentar els dissenys que mostren les fotografies que us oferim, on queda palesa l´elegància i la calidesa que volen s´imposi aquesta tardor.

Per anar amb estil heu de portar...
Bosses de mà, o petites carteres per portar a la mà o de gran capacitat. Això sí, amb serrells per als que són de pell o napa, i confeccionats amb roba per als de tamany XL. Estampats i colors vius per als dissenys més agosarats.
Mitges fosques. Aquesta tardor toca lluir cama. Les minifaldilles i vestits per sobre del genoll fan que vinguin  com a anell al dit les mitges fosques que no amaguen les cames, siguin llises o amb reixat. Adéu a les tupides.
Complements. Si són de bijuteria s´imposen les arracades i polseres "maxi" i els collarets vistosos. Si parlem de roba hem d´esmentar les armilles de llana  o que imiten la pell , amb serrells i que recorden l´estil de la dècada dels 70.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook