Majara Studio: L´expressió artística com a motor de vida

27.09.2015 | 04:00
Majara Studio: L´expressió artística com a motor de vida
Majara Studio: L´expressió artística com a motor de vida

El col·lectiu Majara Studio va néixer el 2014 de la mà d´un grup de joves amants de l´art, que es coneixen des de nens i que actualment cursen diverses disciplines com a Belles Arts, Il·lustració, Disseny gràfic i d´audiovisual. Els seus noms artístics són Edmundo Garcia, Tsucio, Ambi, Mr. Ignorante i Ari. L´any passat van guanyar la beca de 900 euros de la tercera edició del concurs de grafits, "Grafiti Invaders", convocat per Baumann Lab pel treball realitzat a l´hort de La Maurina. El grafiti tenia tres parts diferenciades: un tram amb lletres, un altre amb l´alumnat d´una escola i un tercer feia un collage sobre l´agricultura. A hores d´ara, Majara Studio es dedica a fer treballs privats, públics, de caràcter social, i a participar en festivals. L´activitat més propera que tenen a l´agenda és la segona edició del Denim Shop Art, que té lloc de l´1 al 4 d´octubre a Terrassa.
Els joves van triar la paraula "Majara" perquè en àrab es tradueix com a sabi i en castellà com a esbojarrat. Un concepte que han plasmat en el seu logotip: un cervell amb ulleres. Consideren que els artistes han de ser socials perquè han de ser capaços de generar accions que comportin canvis a les persones.
Amb aquest esperit fan tallers a esplais i activitats a les escoles. "A la de Roger Capdevila vam treballar la motivació del nen per crear un dibuix, en aquest cas, vàrem fer en un paret el Gernika de Picasso". Ells ho tenen clar: "Això és el que ens agrada i ens motiva a continuar endavant". El seu repte és guanyar-se la vida com a professionals perquè consideren l´art com un motor de vida.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook