Carta del lector

Les cartes que no arriben

18.09.2015 | 04:23
Les cartes que no arriben
Les cartes que no arriben

Ferran Pont i Puntigam ha remitido una carta a Diari de Terrassa, que se publica en la edición impresa de hoy y que reproducimos íntegramente, en la que se queja del mal funcionamiento del servicio de Correos en Terrassa. Cartas que tardan dos meses en llegar a su destion y la inacción de las entidades ciudadanas ante el problema son los elementos de su queja.

El mal servei de Correus
Fa temps que el servei de Correus a Terrassa es distingeix per ésser totalment imprevisible, una carta procedent de Barcelona pot tardar dies o setmanes a arribar. El mateix passa amb la correspondència de fora. Costa d´entendre tanta degradació del servei, però és una realitat. Vet ací unes dades d´aquest estiu, una postal enviada des de Grècia ha tardat dos mesos a arribar aquí, un sobre amb documentació enviat des de Vilanova i la Geltrú més d´un mes i un conjunt de cartes ordinàries dins de Terrassa mateix han tardat entre cinc i vint-i-un dies. Quin desastre!
Davant d´aquest mal servei, hom es pregunta si l´Ajuntament, la Cambra, la Cecot i les altres entitats locals poden fer-hi res? Cal acceptar amb resignació que les noves tecnologies han fet obsolet el servei de Correus? Si és així que ho diguin clar i que el reestructurin limitant-lo als temes oficials, com certificats i avisos de recepció.

Ferran Pont i Puntigam

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook