GENT DT
Motor

Neix una nova referència en el món dels pick up

30.08.2015 | 04:20
El Nissan NP300 Navara, el qual serà presentat durant el proper Saló de l´Automòbil de Frankfurt, es reinventa amb un xassís robust i molt resistent.
El Nissan NP300 Navara, el qual serà presentat durant el proper Saló de l´Automòbil de Frankfurt, es reinventa amb un xassís robust i molt resistent.

Nova versió d´un model pioner en el sector dels pick up. El nou Nissan NP300 Navara ha estat completament redissenyat, amb un xassís robust i resistent que introdueix diverses característiques pensades per millorar la conducció i la funcionalitat. L´element clau per al desenvolupament del vehicle ha estat la injecció de l´ADN dels Crossover Nissan, referència en el segment, com el Qashqai, l´X-Trail i el Juke. Aquesta fórmula ha estat la clau perquè el NP300 Navara disposi d´un alt nivell de refinament, estil, confort i qualitat, així com tecnologies inèdites fins ara en els automòbils d´aquest segment. A més, l´NP300 Navara serà el primer vehicle de la seva categoria a oferir una garantia directa del fabricant a 5 anys o a 160.000 km. Una prova més de l´aposta de Nissan per oferir un cotxe capaç de satisfer els clients en tots els àmbits.
Millorar el rendiment i alhora oferir unes sensacions de conducció tipus Crossover van ser tot un repte en el desenvolupament del NP300 Navara. Per ajudar a aconseguir-ho sense reduir la seva capacitat fora de carretera, Nissan ha dissenyat una suspensió posterior totalment nova de cinc braços per al model Doble Cabina, que aporta una significativa millora en el confort de conducció i maniobrabilitat. En les versions de cabina King Cab, el sistema de suspensió amb ballestes ha estat substancialment actualitzat. Ara pesa 7 kg menys que l´anterior disseny i proporciona una millora del 3,1 per cent en l´angle d´aproximació de la roda posterior. També s´ha reduït el soroll de rodament.

Tecnologia
Seguint l´estratègia de Nissan d´innovar en tots els seus models, el nou NP300 Navara introdueix una sèrie de tecnologies inèdites en el seu segment. La càmera de visió de 360º o el sistema d´anticol·lisió frontal són prestacions úniques al mercat dels pick up, les quals permetran per primera vegada als clients beneficiar-se de nivells avançats de tecnologia. A més, també s´incorpora el control de velocitat de creuer i l´assistent d´arrencada i descens en pendent, així com l´obertura sense clau, la càmera de visió posterior i els sensors d´aparcament.
Tots els elements de la cabina han estat pensats en clau de qualitat, confort, espai i practicitat per a conductors i passatgers. El quadre de comandament augmenta l´espai de la cabina i dóna una sensació més oberta. Els seients davanters, dissenyats utilitzant tecnologia inspirada en la NASA, ofereixen un òptim suport a la columna vertebral així com una millor ergonomia. Tot això comporta una conducció més segura. Altres característiques són el control de climatització bizona, tant per al model King Cab com per al Doble Cabina, així com la ventilació per a les places del darrere i un seient posterior per viatjar també confortablement.
El nou motor de 2,3 litres del NP300 Navara és un 24 per cent més eficient que el que muntava l´anterior model, convertint-se amb el més net i econòmic del sector. Amb tracció a les quatre rodes, estarà disponible amb dos nivells de potència, 160 i 190 cavalls. La versió més potent utilitza un doble turbo, una altra característica inèdita en el segment dels pick up. Aquesta tecnologia proporciona altes prestacions, baixos costos de funcionament i un reduït nivell d´emissions de CO2.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook