Borja Ocaña (bydays.com): "També ens adrecem a gent amb mobilitat reduïda"

26.07.2015 | 04:00

Borja Ocaña és el responsable de Bydays.com.Des de quan funciona la plataforma casapordias. com o bydays.com?
Va estar activa des d´abril del 2012 fins a l´octubre del 2013, amb presència a Palma de Mallorca. Després d´un període aturada vàrem controlar la pàgina el gener d´aquest any i el maig la vàrem rellançar.

L´equip directiu va començar com a usuari?
Sí i som hostes actius de forma professional i personal. El lloguer directe del propietari és una pràctica antiga i l´aparició d´internet ha facilitat la seva expansió. Som un equip que tenim una mitjana d´edat de 35 anys.

Perquè un usuari cedeixi casa seva a un desconegut, es valora més l´aspecte econòmic que la confiança o la seguretat?
Depèn de cada amfitrió. És cert que si ho comparem amb un hotel s´estalvien un 50%, però segons la nostra experiència hi ha un fort component de comunitat. Es creen relacions personals que sobrepassen les comercials. A més, al web hi ha processos de verificació d´identitat. Cada usuari té un perfil públic, on pot conèixer l´inquilí i el propietari també gràcies a avaluacions confirmades.

La competència és dura?
Les multinacionals com Airbnb, Wimdu o Housetrip som molt potents. El nostre nínxol de mercat i el nostre client són especialitzats perquè també anem a les persones amb mobilitat reduïda (gent gran, embarassades...) o amb alguna diversitat física, auditiva, visual i intel·lectual.

Projectes de futur?
Oferir un turisme d´experiències, serveis especials per als nostres clients i tot molt més personalitzat. 

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook