Curt i més sexy

05.07.2015 | 04:00
Estil de cabell curt "garçon"
Estil de cabell curt "garçon"

Arriscat, versàtil, seductor, còmode, el cabell curt es reinventa aquest estiu i torna a estar de moda. El repte és aportar un aire més sexy que la cabellera tradicional. Aquesta temporada ressusciten l´estil garçon, el "bob" reinterpretat, el tall dels anys 20, els cabells "pixi" i els formats "chop" i midi. Els estilistes consideren que els cabells curts són lliures i desenfadats i inspiren sensualitat. Tallar-se el cabell, sobretot si es té llarg, imposa respecte i cal assessorar-se i posar-se en mans d´un bon estilista.
D´una banda, l´estil depurat al clatell i amb les puntes marcades torna amb força per traslladar la dona a una època plena de glamur. La mida bob, que van posar de moda Sienna Miller, Alexa Chung o Kate Bosworth, s´a-dapta a qualsevol tipus de cabell però sobretot afavoreix les dones amb faccions petites, coll llarg i cabell fi i prim. Molt semblant és l´estil "chop", encara que és més curt del clatell i deixa caure la llargada del cabell cap a la barbeta. Saskia de Brauw, Linda Evangelista, Katy Perry o Miley Cyrus són algunes celebritats que s´han deixat seduir pel cabell curt.
El look "midi" també s´imposa. Sobre una base recta es crea un efecte degradat en els laterals, que aporta més moviment. Amb serrell o sense.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook