Cabell ben protegit i radiant

06.07.2015 | 12:12
Protegir el cabell evitarà que perdi la seva lluentor
Protegir el cabell evitarà que perdi la seva lluentor

De la mateixa forma que protegim la nostra pell, a l´estiu també hem de tenir bona cura de la salut del cabell. Els experts recorden que els mesos de calor són els més perjudicials per al cabell i per això necessita unes atencions extres d´hidratació i protecció si no desitgem que es debiliti pels efectes de l´estiu. La calor, el sol, l´aigua del mar o el clor de la piscina poden danyar la fibra capil·lar, debilitar-la i fer que es ressequi i perdi la seva lluentor natural.
Els professionals estilistes recorden que a l´època estival hem d´extremar encara més la hidratació del cabell per conservar el seu aspecte saludable.
Un bon manteniment durant les vacances ha de basar-se en l´ús de productes capil·lars adequats. El mercat ofereix una àmplia gamma de marques però sempre hem de triar aquelles que continguin menys components químics i, en canvi, sí que es basin en substàncies naturals beneficioses. Els millors protectors capil·lars contenen oli de sèsam.

Barrets i mocadors
Una exposició moderada als raigs solars és beneficiosa perquè estimula el creixement del cabell i afavoreix l´absència de greix i caspa. En canvi, la calor en excés fa que perdi vitalitat, es torni aspre, mat i trencadís per la deshidratació.
A més del fotoprotector, quan tornem de la platja o la piscina és important rentar el cabell amb un xampú professional amb proteïnes i una mascareta que compensin la deshidratació. Després es recomana aplicar un condicionador que actuï de barrera i repari la queratina. D´aquesta manera presumirem de cabell tot l´estiu!

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Noticias relacionadas