Skrei amb penques de bledes i salsa de pinyons
La recepta de la setmana

Skrei amb penques de bledes i salsa de pinyons

25.01.2020 | 04:00
INGREDIENTS4 lloms Skrei4 penques de bledes100 gr. de pinyons3 fulles d'alfàbrega fresca1 tomàquetOli d'oliva verge extrapebresalfarina i ou per arrebossarELABORACIÓTemps aproximat: 20-40 minutsDificultat: mitjanaSi és un autèntic Skrei, no et costarà massa separar les llesques de la carn i el resultat és un emplatat excepcional.— Retirar els fils a les penques de bleda i partir en trossos regulars, coure en aigua bullint amb sal fins que estiguin tendres però senceres. A continuació, ...
Para conocer todas las claves de esta noticia, suscríbete
  • Edición impresa.
  • Copia digital.
  • Acceso premium web.
  • Copia digital.
  • Acceso premium web.
  • Hemeroteca.