Coliflor al forn amb beixamel i formatge
La recepta de la setmana

Coliflor al forn amb beixamel i formatge

11.01.2020 | 04:00
INGREDIENTS1 coliflor petitaFormatge ratllatPer a la beixamel: 50 grams de farina, 50 mil·lilitres d'oli d'oliva, 500 mil·lilitres de llet, un polsim de nou moscada, un polsim de sal i un polsim de pebreELABORACIÓAgafem la coliflor, retirem les fulles i la tija, posem un cassó amb abundant aigua a bullir i, una vegada aconseguit el punt d'ebullició, la coem durant 10-15 minuts a foc mitjà. En funció de la grandària de la coliflor ...
Para conocer todas las claves de esta noticia, suscríbete
  • Edición impresa.
  • Copia digital.
  • Acceso premium web.
  • Copia digital.
  • Acceso premium web.
  • Hemeroteca.