Cabrit arrebossat amb moniato
La recepta de la setmana

Cabrit arrebossat amb moniato

07.01.2020 | 04:00
INGREDIENTS¼ de cabrit de la part de l'espatlla.3 ous.10 llesques de pa sec.100 g d'ametlla.200 g de moniato.200 g de patata.Farina.Oli d'oliva verge extra.1 manat de ruca.¼ cullerada de vinagre.Sal.Pebre negre.Mostassa en gra.PREPARACIÓAneu a la vostra carnisseria de confiança i demaneu que us desossin el cabrit i us el preparin a talls fins. En arribar a casa, enceneu el forn a 120 graus i poseu-hi les llesques de pa sec. Al cap de vint minuts, traieu-les, passeu-les per un passapuré de ...
Para conocer todas las claves de esta noticia, suscríbete
  • Edición impresa.
  • Copia digital.
  • Acceso premium web.
  • Copia digital.
  • Acceso premium web.
  • Hemeroteca.