Limón Limón Club, un món de sensacions

Limón Limón Club, un món de sensacions

09.12.2019 | 09:50

Qui entra a Limón Limón Club es capbussa en un ambient diferent, sorprenent, màgic. La llum, els sons i l'atmosfera, et transporten a un indret que fa que es pari el temps...i això només és el principi.
Fa 10 anys que en Carlos Miró es dedica a millorar dia a dia la nineta dels seus ulls: el Limón Limón Club. Situat al centre de Terrassa, combina l'estil que li ha donat nom, amb unes receptes creatives, internacionals i fusionades amb la cuina mediterrània. La personalitat d'en Carlos no et deixa indiferent. És un apassionat de la seva feina i ho sap transmetre als seus clients, que cada dia li arriben de més lluny.
En Carlos defineix la seva cuina com un cúmul de sensacions: aquí podem trobar plats exòtics i atractius, com per exemple la burrata amb crema "vichyssoise" i tires de salmó, el filet de vedella amb tòfona i flor de safrà, el carpaccio de vedella amb salsa de figues o amanides d'autor, com la de mango, pinyons i alvocat.
Punt i a part mereixen les seves postres de creació pròpia. Cal destacar la "gyoza" amb gelat de llimona i salsa de gerds, o els pastissos, com el "cheesecake" de Baileys i xocolata, o el gelat de menta amb cigrons i wasabi.
>Una altra part important que ens destaca en Carlos és l'àmplia carta de vins, amb una selecció que ha trigat més d'un any a confeccionar acuradament.
Per acabar un bon sopar, no podeu deixar de degustar algun dels còctels que elabora amb la mateixa passió i amb marques de prestigi que trobareu a pocs llocs
Dir-vos que val la pena reservar amb antelació, ja que el Limón Limón Club acostuma a penjar el cartell de "complet". Una bona forma d'anar a provar les seves exòtiques receptes és amb la "Fórmula Migdia", que per un preu molt assequible, podeu triar dins d'un menú amb plats de la carta. Limón Limón Club us sorprendrà, segur, i en Carlos més.