Arròs melós amb carxofes

Arròs melós amb carxofes

07.12.2019 | 04:00
INGREDIENTS(Per a 4 persones).8 carxofes.5 calçots.900 ml de brou de pollastre400 g d'arròs bomba80 g de mantega.1 ou.1 filet d'anxova1 gra d'all.1 llimona.JulivertOli verge extraSal.Pebre blancELABORACIÓFem tres rentades a l'arròs amb aigua mineral. Netegem, pelem i tallem a trossos els cinc calçots. Els posem a "suar" en una cassola amb un raig d'oli d'oliva verge extra, a foc molt baix. A continuació pelem, tallem les puntes i traiem les barbes de les vuit carxofes. Després les reservem en ...
Para conocer todas las claves de esta noticia, suscríbete
  • Edición impresa.
  • Copia digital.
  • Acceso premium web.
  • Copia digital.
  • Acceso premium web.
  • Hemeroteca.