diarideterrassa.es » promociones
Documento sin título
Plates de forn Bidasoa
plates
Lot de 2 peces: Plata quadrada: 24,5 x 20 x 6 cm. Plata rectangular: 40 x 24 x 6 cm. Plates amb ceràmica d'alta qualitat. Peces bicolors, amb acabat exterior taronja degradat i negre a l'interior. Aptes per a rentavaixelles i microones.

Des del 16 de setembre Diari de Terrassa anirà publicant cada dia a la seva portada un cupó d'aquesta promoció. Has de retallar-lo i enganxar-lo a sobre d'aquesta butlleta. Quan la tinguis completa amb 4 cupons de dia laborable i 1 de dissabte, pots bescanviar-la per aquest lot de 2 plates per al forn, pel preu indicat, a les nostres oficines (C/. Vallhonrat, 45).

Promoció vàlida fins al 3 de novembre de 2017 o fi d'existències.

Planxa vertical Solac
planxa
Planxa vertical de 1.200 w.
2 accessoris: raspallat i tapisseries.
Dipòsit de 200 cc de capacitat.
Caudal de vapor: 25 gr/min.
Sistema de seguretat "auto-pause".
Eliminaolors.
Cable de 2 m per facilitar el treball.

Des del 21 d?octubre Diari de Terrassa anirà publicant cada dia a la seva portada un cupó d'aquesta promoció. Has de retallar-lo i enganxar-lo a sobre d'aquesta butlleta. Quan la tinguis completa amb 4 cupons de dia laborable i 1 de dissabte, pots bescanviar-la per aquesta planxa vertical, pel preu indicat, a les nostres oficines (C/. Vallhonrat, 45).
Promoció vàlida fins al 15 de desembre de 2017 o fi d'existències.

Coberteria inoxidable Bidasoa
Coberteria
24 peces d?acer inoxidable:
6 forquilles.
6 culleres.
6 ganivets.
6 culleretes.
Acer inoxidable 18/0.
Poliment d?alta qualitat.

Des de l?11 de novembre Diari de Terrassa anirà publicant cada dia a la seva portada un cupó d'aquesta promoció. Has de retallar-lo i enganxar-lo a sobre d'aquesta butlleta. Quan la tinguis completa amb 4 cupons de dia laborable i 1 de dissabte, pots bescanviar-la per aquesta coberteria, pel preu indicat, a les nostres oficines (C/. Vallhonrat, 45).
Promoció vàlida fins al 31 de desembre de 2017 o fi d'existències.