DIARI DE TERRASSA
diarideterrassa.es » promociones
Documento sin t?tulo
Maletí d'eines Casals
plates
145 peces.

11 claus allen. Alicates. Flexòmetre 3m. Martell. Clau anglesa. 20 puntes de cargolar. Adaptador magnètic. Cúter. Nivell. Busca pols. 5 tornavisos. Tornavís porta puntes hexagonal. 100 Elements de fixació (tacs, claus, ganxos, cargols,etc).

Des del 17 de març Diari de Terrassa anirà publicant cada dia a la seva portada un cupó d'aquesta promoció. Has de retallar-lo i enganxar-lo a sobre d'aquesta butlleta. Quan la tinguis completa amb 4 cupons de dia laborable i 1 de dissabte, pots bescanviar-la per aquest matelí d?eines, pel preu indicat, a les nostres oficines (C/. Vallhonrat, 45).

Promoció vàlida fins a l?11 de maig de 2018 o fi d'existències. Si ets subscriptor, aconsegueix-la, sense cupons, per un preu especial: 27,90 euros.

Tensiòmetre digital Taurus
planxa
Tensiòmetre automàtic de canell. 60 memòries per a 2 usuaris amb data i hora. Mesura sístole, diàstole i pols.

Diagnòstic segons valors estàndard de l'OMS. Mitjana de les tres últimes preses.

Capsa d'emmagatzematge. Des del 27 de gener Diari de Terrassa anirà publicant cada dia a la seva portada un cupó d'aquesta promoció. Has de retallar-lo i enganxar-lo a sobre d'aquesta butlleta. Quan la tinguis completa amb 4 cupons de dia laborable i 1 de dissabte, pots bescanviar-la per aquest tensiòmetre digital, pel preu indicat, a les nostres oficines (C/. Vallhonrat, 45).

Promoció vàlida fins al 2 de març de 2018 o fi d'existències.

Lot de vins
planxa
Lot vi Brunus D.O. Montsant + 6 copes Versalles. Vi sorprenent per la seva qualitat elaborat de les varietats Tempranillo, Graciano i Mazuelo de la Rioja Baixa. Excel·lent Vi d'una bona collita a la regió que us transmetrà molta fruita, volum i frescor amb un bon volum i estructura. Vi amb llarg post gust.

Lot vi Basagoiti D.O. Rioja + 6 copes Versalles Procedent de petites finques d'extraordinària qualitat i amb terrenys argil·localcaris i també arenosos situades entre 700 i 800 metres d'altitud a la regió del Montsant. El trobareu floral amb tocs minerals i de fruits vermells, amb un pas fresc i intens, de tanins suaus i persistents.

Copes Luminarc Versalles de 36 cl Alta resistència, durabilitat, transparència, tall fi per a una immillorable experiència amb el tast.

Des del 10 de febrer Diari de Terrassa anirà publicant cada dia a la seva portada un cupó d'aquesta promoció. Has de retallar-lo i enganxar-lo a sobre d'aquesta butlleta. Quan la tinguis completa amb 2 cupons de dia laborable i 1 de dissabte, pots bescanviar-la per un d'aquests lots, pel preu indicat, a les nostres oficines (C/. Vallhonrat, 45). Promoció vàlida fins al 31 de març de 2018 o fi d'existències. Si ets subscriptor, aconsegueix-los, sense cupons, per un preu especial: Lot Brunus: 24,95 euros. Lot Basagoiti: 28,95 euros.