Les revisions oculars, bàsiques per prevenir malalties dels ulls.
Oftalmologia

IMO ofereix revisions oculars gratuïtes demà, Dia Mundial de la Visió

09.10.2019 | 12:47

La Fundació de l'Institut de Microcirugía Ocular (IMO) oferirà demà dijous revisions oculars gratuïtes, amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Visió. Els consultoris d'IMO a Àptima Centre Clínic de Terrassa també participen en aquesta campanya, oberta a tothom amb reserva prèvia telefònica.

Segons ha informat la Fundació de l'IMO, la campanya pretén conscienciar a la població sobre les diferents limitacions visuals que condicionen activitats quotidianes com llegir, conduir, reconèixer rostres o moure's pel carrer.

La jornada serà de 10.00 a 19.00 hores a les consultes d'IMO i les revisions gratuïtes tenen l'objectiu de fomentar el diagnòstic precoç d'aquestes malalties.

Per a conscienciar sobre la necessitat de revisar-se la visió, IMO repartirà també ulleres de realitat virtual que simularan patologies oculars com la Degeneració Macular Associada a l'Edat (DMAE), que representa la primera causa de ceguesa en majors de 65 anys, la malaltia de Stardgard, hereditària i responsable d'una degeneració progressiva de les cèl·lules de la retina, l'edema macular, el glaucoma i la retinosis pigmentària.