Les tres portades dels suplements.
Suplements

La moda, l'habitatge i els estudis universitaris

13.03.2020 | 11:03

La revista Gent DT, el monogràfic Habitatge i el dt Dossier són els tres suplements que acompanyen l'edició habitual de dissabte de Diari de Terrassa. Un cap de setmana ple de continguts especials.

Els estampats "TuttiFrutti", les bermudes combinades amb americana, les camises amb coll XL o el verd llimona són algunes de les tendències que marcaran la moda d'aquesta primavera-estiu. Trobareu tots els detalls al Gent DT d'aquest dissabte on també parlem dels adolescents i el son a la secció de Salut; del poder nutritiu de la carbassa a Terrassa a taula i del cinema, a la secció de "Converses" amb Albert Beorlegui.

D'altra banda, viure en una llar de mides reduïdes no representa un problema si seguim certs consells de decoració i interiorisme, que faran que el nostre habitatge sembli més gran. És el tema central del monogràfic d'Habitatge d'aquest dissabte.

Per últim, el dt Dossier està dedicat als estudis superiors.Terrassa és la segona ciutat catalana en nombre d'estudiants universitaris. Actualment compta amb quatre universitats. En parlem en aquest nou monogràfic d'ensenyament.