Aquest dissabte, el nou monogràfic "Habitatge" i tres suplementsmés amb el Diari
Publicacions

Aquest dissabte, el nou monogràfic "Habitatge" i tres suplementsmés amb el Diari

24.01.2020 | 11:14

Diari de Terrassa arriba demà als seus lectors amb el nou monogràfic Habitatge que un cop al mes englobarà tots els reportatges relacionats amb la llar, la decoració, l'interiorisme i el sector immobiliari. Aquest primer número està dedicat al món de les reformes.

Tres publicacions més completaran l'edició informativa de dissabte: la revista Gent DT, un monogràfic de la Mitja Marató i Motor & Mobilitat.

Aquesta setmana ens apropem a un món molt creatiu, el dels guionistes de sèries. Ells són els encarregats de construir els millors personatges i trames perquè una ficció funcioni. Són els protagonistes del reportatge del Gent DT. A Converses descobrim un nou terrassenc que fa carrera als musicals de Madrid: el jove ballarí Jordi Díaz.

La Mitja Marató és l'eix d'un monogràfic de 12 pàgines, amb entrevistes i reportatges sobre un clàssic de les competicions esportives que tornarà a omplir els carrers de Terrassa en la seva vint-i-unena edició.

A Motor & Mobilitat parlem de la gamma Niro, una de les més venudes de Kia, una marca que aposta pels models electrificats. També oferim consells per conduir amb seguretat per la neu.