Arxiu.
Cartes dels lectors

Facilitar les coses amb contenidors assequibles

11.11.2020 | 21:03

Les persones grans, que sovint patim limitacions físiques, necessitem que els contenidors de la brossa tinguin una obertura a dalt per poder abocar-hi les bosses amb les escombraries i poder fer-ho amb certa comoditat. A moltes persones grans, ens resulta impossible poder obrir amb una mà la tapa del contenidor i, amb l'altra, aixecar i tirar la brossa.

Penso que fan més falta contenidors verds, els de la resta, que també tinguin una obertura superior. Sobretot ara que ja tenim separada i tancada la fracció orgànica que podia fer mala olor. Abans, la majoria de contenidors d'envasos i de paper tenien aquesta obertura superior però cada dia apareixen més contenidors de paper amb tapa i sense obertura.

L'Ajuntament diu que ara millorarà el servei de recollida amb més personal i càmeres de control; està molt bé, però allò que fa més falta és una campanya cívica ferma per sensibilitzar la ciutadania que no deixi coses fora dels contenidors i que, si el seu és ple, vagi al del costat. La col·locació de més contenidors verds assequibles ajudarà a tenir més neta la ciutat.