Turbamulta al parc de Vallparadís
Cartes del lector

Turbamulta al parc de Vallparadís

22.05.2020 | 04:00

Es posava les mans al cap l'articulista setmanal de la casa de la multitud desordenada que envaïa el parc. Feia observacions a diferents hores i dies i s'adonava de la magnitud humana en aquell espai.

Intentant posar una mica d'ordre en el recinte s'hi han col.locat cons per a marcar les dues direccions en trams estrets.

Hi ha ganes de sortir de les quatre parets de la vivenda. Vaig trobar un heroisme el que em comentava un jove professor d'institut que feia 10 quilòmetres diaris dins de casa. Quantes voltes eren a la taula del menjador?

Ara que tot just comença el desconfinament, la desescalada, no podria comptar-se també amb el parc de Sant Llorenç del Munt si la Serra de l'Obac?

Tenint en compte que som tanta colla a la ciutat no es pot anar al pati de casa, la nostra muntanya tan propera, que tenim tan a mà?

Si es vol evitar d'omplir-la, atapeir-la de vehicles particulars es podria reforçar el servei del BusParc. Que sigui a equest autobús l'únic que pugui enfilar-se a la Mata i a l'Obac. Des d'aquests dos colls si n'hi ha de camins a recórrer en família o bé individualment! Aleshores s'evitaria la turbamulta que espanta perquè podria propiciar l'escampada del maleït virus. Ei, això és el que em sembla!