Clausura solidària de l'Stern de nit 2019

Clausura solidària de l'Stern de nit 2019

26.11.2019 | 16:44

"L'altre dia la meva filla de 16 anys em va dir que s'havia fet un tatuatge. 'Què!! Què t'has fet?', vaig exclamar jo. 'M'he fet un 14 perquè en un dia 14 vaig néixer jo, vas néixer tu i va néixer l'àvia', em va dir ella. Fa uns mesos que ens va deixar la meva mare, i avui, dia 14, serà una nit molt especial per a mi". Així començava el seu discurs en Quim Badia, gerent d'Stern Motor. Unes paraules molt sinceres que ja feien presagiar que aquella nit estaria plena d'emoció i sensibilitat.

Durant el 2018 i el 2019, Stern Motor ha organitzat més de quaranta esdeveniments dins del cicle Stern de nit. N'hi ha hagut de tota classe: de petit format, multitudinaris, dedicats a la cuina amb en Marc Ribas, a les famílies amb la Gisela, a la música amb Mishima, a les dones amb l'Ada Parellada, la Laia Ferrer, la Carme Pla, la Núria Picas i l'enginyera Núria Salán, ... però sempre han estat dissenyats amb un mateix objectiu: el gaudi dels seus clients, entitats col·laboradores i empleats.

La nit del 14 de novembre es va celebrar, al Teatre Principal de Sabadell, la clausura del cicle de 2019 i la presentació de l'EQC, el nou 100 per cent elèctric de Mercedes-Benz.

C0MPROMÍS

Però la vetllada no va girar entorn del cotxe, sinó entorn d'una persona, el Nacho. De nou, el concessionari del grup Movento, que té el compromís com a valor, es va bolcar en l'associació Asdent, que capitanejada per una parella de Santa Coloma, recullen fons per a la investigació de la malaltia minoritària de Dent que pateix el seu fill, el Nacho.

La pel·lícula "Más allà del reto de Eva", que es va projectar a un Teatre Principal de Sabadell ple de gom a gom, no va deixar ningú indiferent; però menys, les paraules d'aquella mare, l'Eva, que gairebé directament des de l'hospital havia acudit a la cita per donar les gràcies personalment per tota l'ajuda que havien rebut. Un dels moments més emocionants el va protagonitzar ella, quan literalment es va posar a saltar d'alegria quan el Dani Serena, cap de vendes d'Stern, li va entregar les claus del seu nou cotxe, un "smart" cedit pel concessionari.

ACTUACIONS

La nit va fer un gir després de la mitja part, quan vàrem poder gaudir d'un meravellós monòleg del Santi Millán, i les noies de B-Dance, concursants del programa de Tele 5 "Got talent", ens van meravellar amb la seva actuació.

Un ball vibrant i molt sexi que ens va dur al final de l'acte. Aleshores tot el personal d'Stern Motor, els conductors dels diferents esdeveniments de la temporada, els amics més coneguts del concessionari (com el Perico Delgado, el Peter Vives, el Carles Pérez, el Xavi Pascual, el Gonzalo Pérez de Vargas, en Lluís Canut i en Sebastià Roca, entre d'altres, a més de la Laia Ferrer, conductora de l'esdeveniment) agraïen des de l'escenari la fidelitat dels clients i de les entitats col·laboradores d' Stern Motor. Tot enmig d'un gran aplaudiment i d'una pluja de confeti.

Stern Motor pertany al grup Movento, branca d'automoció de Moventia present al Vallès Oriental i Occidental, Maresme, Barcelonès nord, Bages i Osona amb les 17 marques que representa. És un dels grups d'automoció més destacats del seu entorn i cada any ven més de 25 mil vehicles, tant nous com d'ocasió. Movento pertany al grup Moventia, un grup empresarial dedicat a la mobilitat, compromès amb les persones, la societat, el medi ambient i la qualitat de tots els seus serveis.