Quan el client i la seva satisfacció són el principal objectiu
FINQUES VALLPARADÍS

Quan el client i la seva satisfacció són el principal objectiu

26.10.2020 | 09:34

A Finques Vallparadís prestem serveis de l'àmbit immobiliari, oferint al client un tracte exclusiu i un complet ventall de serveis: l'administració de comunitats de propietaris, la gestió i administració de lloguers i compravendes, la valoració d'immobles i, l'assessorament jurídic i tècnic. La nostra llarga trajectòria en gestió d'immobles és una ferma garantia per al client.

Entenem que una bona manera de contribuir a fer una ciutat millor és assessorant als ciutadans a trobar el seu habitatge ideal i posant a la seva disposició tots els seus serveis administratius que els deslliurin de preocupacions relacionades amb el seu habitatge o la seva comunitat.

A banda de l'administració, de comunitats de propietaris i lloguers, i de la compravenda i lloguer d'habitatges, tant d'obra nova com de segona mà, a Finques Vallparadís oferim serveis de corredoria d'assegurances, ja que el grup compta amb una dilatada experiència en la gestió de riscos i treballa amb les companyies més competitives i eficients. També ens encarreguem de la gestió de patrimonis, amb un equip expert encapçalat pel consultor gerent que defineix, conjuntament amb la propietat, les estratègies que cal desenvolupar i se n'ocupa de la seva implantació.

Finques Vallparadís aporta un equip professional eficient i eficaç, amb experiència, un tracte a mida i seriositat i transparència en la gestió perquè el nostre objectiu final sempre és la satisfacció del client.

C./ Prat de la Riba, 88, 1r, 08222 Terrassa.
Tel. 93 783 93 77 - 93 783 28 38.
info@finquesvallparadis.com
www.finquesvallparadis.com