Un apassionant repte diari per innovar i aprendre amb garantia de solvència
FINQUES VIDAL GOMÀ

Un apassionant repte diari per innovar i aprendre amb garantia de solvència

26.10.2020 | 09:54

A Finques Vidal Gomà donem servei als nostres clients en l'àmbit de l'Administració de Finques, Comunitats i Gestió de Patrimonis des del 1984 i en el nostre recorregut hem incorporat un enfocament integral que ens permet treballar amb una visió global del sector i generar importants sinergies que beneficien tant als nostres clients com a les empreses que col—laboren amb nosaltres.

Des de l'inici, el nostre objectiu, prioritat i compromís és respondre les màximes necessitats dels nostres clients i aquestes necessitats van canviant en la mateixa mesura que també canvia el nostre entorn i els requeriments legals i administratius que afecten els nostres clients. És per aquest motiu que la innovació i l'aprenentatge continu han estat i són les nostres obsessions i el nostre repte diari perquè ens permeten seguir superant les expectatives dels nostres clients. Ens caracteritza la il—lusió, l'esforç i la creativitat per seguir treballant amb optimisme i amb passió i millorar la qualitat de vida de les persones.

Ara més que mai, en aquests moments d'incertesa i canvis legals, confia el teu patrimoni a un equip solvent, de llarg recorregut, professional i format com és el nostre.

Rambla d'Ègara, 134, 08221 Terrassa.
Tel. 93 733 99 50.
www.vidalgoma.es