Pans saludables i saborosos amb un segell d'identitat propi
LES GORMANDERIES DEL PA

Pans saludables i saborosos amb un segell d'identitat propi

10.10.2020 | 04:00

L'objectiu principal de Les Gormanderies del Pa és servir un pa i brioixeria saludables, boníssims i amb moltes propietats nutricionals. Per a aquest motiu fabriquen pans amb un 20% de massa mare natural, la qual elaboren utilitzant aigua macerada amb fruites, fruita seca, mel i farina integral que gràcies, entre d'altres coses, al seu alt contingut en fibra, redueix l'entrada de sucres en sang.

Els seus pans són característics perquè utilitzen farines biològiques i compten amb un element diferenciador: el pes. Són més densos i pesats però, tot i semblar que degut a això podrien ser menys digeribles, la realitat és que el seu efecte a l'estómac és molt millor i, fins i tot, els experts els recomanen doncs la fermentació d'un pa de massa mare neutralitza alguns components del gluten, la qual cosa el fa més digestiu. Els pans de Les Gormanderies també es mesuren pel seu poder saciant perquè porten farines d'alta qualitat i no tenen additius ni millorants. El seu gust és una mica més àcid però és precisament aquesta propietat la que ajuda a elaborar una millor absorció de minerals.

Per aconseguir aquest alt nivell de qualitat en els pans amb aquest tipus de massa és necessari dedicar molt de temps al procés d'elaboració. Amb un repòs de mínim 24 hores, el resultat és magnífic: un pa saludable, fàcil de digerir i que té el gust i l'olor del pa autèntic. Els mestres forners, que compten amb una àmplia experiència a França, han estat formats pel mestre Henri Pooh, guardonat l'any 2000 com a "melleur ouvrier de france en bakery".

A tots els locals de Les Gormanderies del Pa hi trobareu aquests pans tan especials i també brioixeria i pastisseria elaborada amb totes les garanties i sense perdre el segell d'identitat propi de la fleca: matèria primera de gran qualitat sense adobaments ni químics i una elaboració acurada i llarga per a un resultat saludable i saborós.

Obrador i botiga:
C/ Infant Martí, 141 – Tel. 937 88 77 28
Botigues:
Rambla d'Ègara, 394 – Tel. 938 54 72 77.
Av. Béjar, 54. Tel. 935 17 54 39.
Av. Jacquard, 69. Tel. 930 42 94 84.