Farmàcia Consell: Renovar per seguir millorant

Farmàcia Consell: Renovar per seguir millorant

19.09.2020 | 04:00

L'experiència recent i actual que patim amb la pandèmia del COVID-19 ha situat les farmàcies en la primera línia quant a prestació de serveis a tota la societat, de la qual cosa n'estem molt orgullosos, però alhora se'ns responsabilitza i també se'ns obliga a fer un gran esforç per adaptar-nos a les exigències per tal de donar la millor resposta als ciutadans i a tota la societat en general.

Per aquest motiu, a la FARMÀCIA CONSELL hem estat treballant des de fa molts mesos per adequar les nostres instal·lacions a les noves necessitats i poder oferir la millor atenció a totes les persones que ens honren amb la seva confiança.

Amb gran il·lusió puc anunciar que hem completat tots els projectes, treballs previs i tràmits, obtenint les llicències i permisos, així que ja podem iniciar les obres de millora que estimem que es perllongaran fins al desembre.

L'execució de l'obra produirà sorolls i certes incomoditats pròpies de les obres que poden causar algunes molèsties, per la qual cosa demanem comprensió i disculpes.

Amb la confiança que la millora que suposarà la reforma de la farmàcia compensi els esforços realitzats per tots, rebi el nostre agraïment amb una cordial salutació.

C/ Consell de Cent, 1, (cant. Av. Jaume I, 300), 08226 – Terrassa.

Tels. 937 349 444 / 676 115 507.

farmacia.consell@gmail.com | www.farmaciaconsell.com