Farmācia Cap Nord, la teva farmācia

Farmācia Cap Nord, la teva farmācia

19.09.2020 | 04:00

La Farmàcia Cap Nord és una farmàcia de referència a Terrassa, la nostra experiència ens avala amb més de 40 anys al servei de la nostra població. En aquests temps que estem vivint ens agradaria llançar un missatge d'optimisme i oferir els nostres serveis pel que faci falta.

Som una farmàcia dinàmica, activa i innovadora, especialitzada en l'atenció farmacèutica personalitzada, fruit de l'experiència del nostre equip de professionals i, gràcies a la proximitat al CAP Terrassa Nord, treballem conjuntament per proveir la població.

Oferim un ampli horari d'atenció, inclosos diumenges i festius.

Dels serveis que oferim ens agradaria destacar-ne els següents:

L'elaboració de fórmules magistrals personalitzades, la dispensació d'articles de ortopèdia i l'ajuda necessària per a la tramitació de les prestacions amb el CatSalut i el servei de lliurament a domicili excepcional pel Covid-19.

Sobretot volem destacar l'atenció personalitzada que oferim i l'elaboració de SPD, Servei de Dosificació Personalitzat, en format blíster setmanal, un servei que facilita la vida dels nostres pacients i que augmenta l'adherència al tractament, millorant la salut de l'usuari. És un servei que oferim totalment gratuït i és el nostre granet de sorra que volem aportar per tenir cura dels nostres pacients.

També volem recordar que la Farmàcia Cap Nord és l'únic centre autoritzat de Terrassa que, conjuntament amb els Laboratorios Echevarne, realitza l'extracció, la recollida de mostres i la tramitació d'analítiques de diagnòstic clínic, amb la diferència que oferim la comoditat de poder reservar cita prèvia i així evitar cues, aglomeracions i esperes.

Des de la Farmàcia Cap Nord volem convidar-vos a visitar-nos i seguir-nos en el nostre Instagram @farmaciacapnord on informem dels nous productes i ofertes i resolem les vostres consultes. Aprofitem també l'avinentesa per agrair-vos tot el recolzament que hem rebut durant aquests últims mesos.

GRÀCIES DE PART DE TOT L'EQUIP DE LA FARMÀCIA CAP NORD!

Avda. del Vallès, 457, 08226 – Terrassa. Tel. 937 853 499.

farmacia@pharmafoods.es | https://www.farmaciacapnordfmas.com/