Ànec a la taronja
Terrassa a taula. La recepta de la setmana

Ànec a la taronja

30.11.2019 | 04:00
INGREDIENTS4 cuixes d'ànec. 4 pastanagues.4 porros. 1 cabeça d'alls.1 copa de conyac.1 copa de Cointreau.1 culleradeta de pebre vermell.1 culleradeta de canyella en pols.1 cullerada de mantega.100 g de farina. 2 l d'aigua.Picada catalana (all, julivert, uns brins de safrà i uns carquinyolis).La pell de les 6 taronges.Llorer. Herbes provençals.El suc de 6 taronges. Llard de porc.ELABORACIÓPoseu la farina, els dos litres d'aigua, una cullerada de pebre vermell ...
Para conocer todas las claves de esta noticia, suscríbete
  • Edición impresa.
  • Copia digital.
  • Acceso premium web.
  • Copia digital.
  • Acceso premium web.
  • Hemeroteca.