Dijous vinent començarà, a Barcelona, la fira Biocultura.
Gent DT / Gastronomia

Un tast sensorial a la fira Biocultura

04.05.2019 | 00:03

Dijous vinent començarà, al Palau Sant Jordi de Barcelona, Biocultura, la fira de productes ecològics i consum responsable. L'esdeveniment, que organitza l'associació Vida Sana, arriba a la 26a edició convertit en un referent del sector dels articles orgànics.

Enguany, els visitants del saló tindran l'oportunitat d'assistir a un tast sensorial de vins ecològics. Serà divendres, a les 11.30 hores, a l'espai Showcooking 2 de Biocultura. Qui s'hi apunti, rebrà així una introducció teòrica al món dels vins "eco" i també durà a terme un tast pràctic de la beguda espirituosa acompanyat d'enòlegs i de productors del "beuratge".

La fira Biocultura reunirà, durant quatre dies, més de set-cents expositors dedicats a diferents branques de l'estil de vida ecològic: l'alimentació (amb més de 15 mil referències de productes), la cosmètica, la moda sostenible, la casa "sana", la salut i el benestar, a més del turisme responsable.

Els organitzadors també han preparat activitats paral·leles al saló, com un concurs de joves cuiners que preparen receptes "bio", una mostra de maquillatge vegà o diverses xerrades d'alimentació. //