La sala principal, coneguda com "L'Alzina", on s'ofereix el menú diari, molt més informal.
Gastronomia

Ca l'Obrer: Un espai encantador amb menjar ecològic

29.04.2019 | 16:39

Al centre neuràlgic de Terrassa, molt a prop de l'Ajuntament, es troba el nou restaurant Ca L'obrer, un espai que crida l'atenció dels vianants per la seva amplitud i cuidada decoració. Situat al carrer de Joan Corominas, 4, és

una iniciativa gastronòmica on gaudir del bon menjar en un ambient molt agradable. La creació d'aquest bonic projecte es deu a la inquietud emprenedora del seu propietari, mogut pel "local love" i la motivació de retre homenatge a la ciutat i la comarca que l'ha vist néixer i créixer. La seva veneració pels productes de proximitat, ecològics i pel menjar saludable fonamenten, junt amb el tracte amable i la vocació de servei, el naixement d'aquest nou espai al cor de la ciutat.

La seva involucració amb la ciutat s'ha traduït en la promoció d'un benefici social, creant una vintena de llocs treball. Aquest equip humà està format per professionals que comparteixen la passió, la il·lusió i l'energia que requereix aquest ofici.

El restaurant Ca l'obrer obre ininterrompudament de 9 del matí fins a les 12 de la nit, tots els dies de la setmana. La seva cuina es basa en el producte ecològic, proper i de qualitat. "La nostra proposta gastronòmica és d'estil mediterrani, saludable i està pensada per a tots els públics", descriuen fonts de l'empresa.

El restaurant disposa de dos espais amb dues cartes diferenciades: una per gaudir sense presses a "Can Felip Neri" i la segona més informal, que ofereixen a "L'Era" (la terrassa) i "L'Alzina"(planta de carrer). La més desimbolta seria l'oferta de tapes on el "Producte" és el gran protagonista. Cuinat al caliu de la brasa d'alzina, al wok o tot fent xup-xup podeu trobar la vedella ecològica de Can Mabres, el peix de llotja, la millor selecció d'Ibèrics "Joselito" o una exclusiva oferta de formatges d'autor i de proximitat. Esteu atents a "La pissarra" on trobareu productes de Mercat i recomanacions del dia.

A "Can Felip Neri", en canvi, podeu gaudir d'una oferta gastronòmica, més elaborada, on l'equip de joves cuiners, aporten un toc d'actualitat a receptes més tradicionals de casa nostra. Com pot ser el "Xató obrer" (una revisió amb alga Nori que no deixa indiferent), o els peus de porc cruixents amb gambes i xipirons (un mar i muntanya sorprenent), o les tallarines de sípia al wok.

També cal destacar els arrossos, des de la paella clàssica, el risotto de ceps, l'arròs amb secret ibèric, arròs amb estirabecs de sípia, arròs amb botifarra terregada... Tots aquests plats estan cuinats amb arròs de Pals o Illa del Riu.

Les postres, són les propostes dels més joves de l'equip i us deleixaran amb clàssic senzills com el flam d'ou i nata, la sublim crema de tiramisú o la panacot. O les opcions no tan senzilles com el couland d'avellanes, els bunyols de xocolata calenta, la crema catalana en textures o el "fals tomàquet d'en Xavi"(chessecake).

Sense obviar les begudes, des de la cervesa artesana feta amb aigua de la Cerdanya, la "Lybica", fins a la sidra empordanesa Mooma, els sucs de poma naturals, els caves Bertha o els vins recomanats amb caràcter solidari...

A Ca l'obrer podreu gaudir de la seva proposta gastronòmica "amb amor i bon 'rotllo'" en espais únics: a "L'alzina", un lloc lluminós i alegre on sentireu la flaire del carbó; "L'era", un racó més ampli tot contemplant els passavolants; "Ca la padrina", si escolliu la privacitat (per fer àpats amb amics o familiars) i "Can Felip Neri", per no tenir pressa i fer la degustació en un espai íntim i acollidor. Una proposta molt engrescadora. //

Noticias relacionadas