La importància del treball en xarxa

25.05.2018 | 21:30

Actualment, l'AVAN es coordina i treballa en xarxa amb diferents grups i entitats. És membre de les següents entitats: Coordinadora Catalana de Fundacions, Federació Catalana de Voluntariat Social, Federació ECOM i patronal ECOM. També és membre assessor de la Fundació ICTUS, membre de la plataforma VALUA de Sabadell, que agrupa entitats del tercer sector de la ciutat; i treballa coordinadament amb la Fundació per l'Esclerosi Múltiple i la Fundació GAEM per a projectes concrets.

L'AVAN té col·laboracions amb el Consorci Sanitari de Terrassa (CST), el Consorci Parc Taulí, la UPC, Blanquerna-Ramon Llull i la UB. També té conveni amb l'Institut Guttman, Dimisfísics Terrassa, Club Natació Terrassa, Creu Roja de Sant Cugat-Rubí i Valldoreix, Associació Aina, Fundació Pasqual Maragall i Fundació Privada Tutelar Família i Societat.

Per a la correcta coordinació de cadascuna de les seves seus, l'AVAN treballa amb el diferents ajuntaments de la zona: Sabadell, Terrassa, Rubí, Sant Cugat del Vallès i Castellar del Vallès, participant en els diferents consells i taules municipals relacionades amb els objectius de l'AVAN (Consell de Salut, Malalties neurològiques, Gent Gran, Joves, Taula de la Discapacitat, Taula de la Mobilitat Reduïda, Taula d'atenció a la diversitat funcional, Consell de Benestar Social, Taula d'Economia Social i Solidària, etc.).

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook