La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto.

Els ajuts del Pla Renove es podran sol·licitar a partir de dimarts

16.10.2020 | 20:07

La plataforma informàtica per sol·licitar els ajuts del Pla Renove estarà activa a partir de dimarts que ve, 20 d'octubre, i s'espera que més de 135.000 persones acudeixin ja a aquesta convocatòria, segons les peticions presentades fins el moment davant els concessionaris.

La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha fet aquest anunci aquest divendres durant la seva intervenció en la presentació de la primera edició del baròmetre Auto Mobility Trends celebrada a Casa Seat de Barcelona. El Pla Renove, dotat amb 250 milions d'euros, està pensat per facilitar la renovació de parc automobilístic i modernitzar-lo, de manera que es pretén també reduir les emissions de gasos a l'atmosfera.

Mobilitat elèctrica
Durant la seva participació en l'esdeveniment, Maroto també ha recordat que el Pla de Reactivació, Transformació i Resiliència elaborat pel Govern recull objectius en mobilitat elèctrica, passant de 78.400 vehicles elèctrics a 250.000 en 2023 i de 7.879 punts de recàrrega a 100.000. Per assolir aquests objectius, la ministra ha explicat que es posarà en marxa un pla de xoc de mobilitat sostenible.